Informatie en disclaimer

Het BetonLexicon is bedoeld voor zowel gebruikers die een eenduidige verklaring zoeken van een (cement- en beton)bouwgerelateerd begrip, als ook voor diegenen die meer achtergrondinformatie willen over een bepaald begrip. De geboden informatie is overigens niet bedoeld als vervanging voor advies. Zonder verificatie of nader advies is gebruikmaking van de geboden informatie voor eigen rekening en risico van de gebruiker.

Samenstellers

Dit BetonLexicon wordt samengesteld door vertegenwoordigers van de brancheverenigingen:

Beeldmateriaal

Niet altijd kunnen rechthebbenden van gebruikt beeldmateriaal worden achterhaald. Belanghebbenden kunnen contact opnemen met de samenstellers.

Gebruikers

Commentaar van gebruikers van dit BetonLexicon is zeer welkom en zal in dank worden aanvaard.

Reacties naar:

Cement&BetonCentrum

Postbus 3532

5203 DM 's-Hertogenbosch

T: (073) 203 204 8

I: www.cementenbeton.nl

E: anjavandenbogaart@cementenbeton.nl

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorg wordt besteed aan de inhoud van het BetonLexicon, zijn de samensteller en de uitgever niet aansprakelijk voor de gevolgen, van welke aard ook, van handelingen en/of beslissingen gebaseerd op informatie van deze site.

Deze website werkt optimaal in de meest recente browsers. Actuele browsers zorgen er voor dat websites er beter uitzien en sneller laden en maken browsen stukken veiliger. Voer daarom vandaag nog een upgrade uit van Internet Explorer of installeer een alternatieve browser via: http://browsehappy.com/?locale=nl